Inscriu-te al Campus de Nadal del club!

Un any més, el Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat ha preparat el seu Campus de Nadal perquè puguis gaudir de les vacances de Nadal practicant el teu esport preferit! Serà en dos torns: el primer, els dies 27, 28 i 29 de desembre, i el segon, els dies 2, 3, 4 i 5 de gener, de 9 a 13 hores, a l’Escola L’Olivera.

INSCRIU-TE! T’ho passaràs molt bé!

L’activitat, que està oberta a tothom, està adreçada a nenes i nens nascuts entre els anys 2005 i 2020 (ambdós inclosos). En la pràctica de la gimnàstica rítmica i estètica de grup es treballarà la tècnica corporal, els aparells i les acrobàcies, així com el treball coreogràfic, l’expressió i la coordinació.

En un format més lúdic, també es faran jocs i activitats plàstiques (dibuix, disseny de mallots i tallers de treballs manuals i maquillatge).

En el primer torn, el cost per a les gimnastes del club és de 50 euros per setmana, i per les no sòcies, 65 euros per setmana. Pel que fa al segon torn, les gimnastes del club hauran de pagar 65 euros per setmana, i les no sòcies, 80 euros per setmana.

També cal tenir present que es farà un 5% de descompte a les famílies nombroses o un 10% per a germans al campus.

TEXT: Àlex López Puig.

IMATGE: Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat.