El Festival de Nadal ja és aquí!

Ja ho tenim tot a punt i estem molt il·lusionades en l’organització, un any més, del tradicional Festival de Nadal, on prendran part, ni més ni menys, que més de 500 gimnastes. Serà el pròxim dijous, 21 de desembre, al Pavelló 3 de la ZEM Rambla del Celler, a partir de les 16.30 hores, amb entrada lliure.

El nostre objectiu en aquest Festival de Nadal és que les famílies puguin gaudir de les actuacions de les i els gimnastes, les i els protagonistes, de tot el treball i l’esforç que hi han posat en aquests primers mesos de la temporada esportiva. I volem fer-ho, com sempre, en un ambient familiar i nadalenc.

A banda de les 383 esportistes del club, amb la participació de les àrees de psicomotricitat, escola base, competició federada i escolar, gimnàstica estètica de grup, adults i gimnàstica inclusiva -novetat d’aquesta temporada-, també hi prendran part 8 de les escoles de Sant Cugat, Bellaterra i Rubí que gestiona el Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat. Són La Mirada, L’Olivera i el Col·legi Pureza de María, de Sant Cugat; el Col·legi La Vall de Bellaterra, i les escoles Ribas, Maristes, Ca n’Alzamora i Mare de Déu de Montserrat, de Rubí.

El Festival de Nadal, envoltat de temàtica de Nadal i coreografies nadalenques, se celebrarà en 2 torns (de 16.30 a 17.45 hores, i de 19 a 20.15 hores), amb un total de 35 actuacions.

Volem agrair als patrocinadors que ens han fet costat i que col·laboren en aquest Festival de Nadal 2023. A banda dels nostres patrocinadors Cínica Belba, La Sort del Nino i Moonz, les empreses que ens donen suport en aquest Festival de Nadal són Amoma dessert style, Luxury Travel Group, Capote’s Sant Cugat i Taller del cos.

Gràcies a aquestes empreses col·laboradores, el club també farà, com sempre, un sorteig de productes dels patrocinadors, i totes i tots les i els gimnastes s’enduran una bossa plena d’obsequis dels espònsors.

Us esperem el dijous 21 de desembre!

Tenim ganes de veure-us i desitjar-vos unes bones festes!

TEXT: Àlex López Puig.
IMATGE: Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat.