Ens ajudes a consolidar la nova secció de gimnàstica rítmica inclusiva del club?

El passat 12 de setembre, des del Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat vam iniciar un projecte molt engrescador i il·lusionant en el que feia molt de temps que hi treballàvem: oferir classes de gimnàstica rítmica inclusiva. I ja és una realitat! Aquestes sessions es fan tots els dimarts a l’escola Pins del Vallès, de 18 a 19 hores, i les imparteixen un equip d’entrenadores altament capacitades, amb experiència tant en gimnàstica rítmica com en inclusió. Hi poden participar persones de totes les edats i nivells d’experiència.

Desitgem oferir a les persones amb diferents habilitats l’oportunitat d’aprendre, créixer i brillar a través de la gimnàstica. Aquesta causa és important perquè creiem que la gimnàstica pot ser una eina de transformació. Té el poder d’augmentar la confiança en un mateix, millorar la salut i unir comunitats.

Envia’ns un e-mail a gimnasticasc@gmail.com i t’ho explicarem tot

Si coneixes a algú que pugui estar interessat/a a participar en aquestes classes o si desitges obtenir més informació, pots contactar amb nosaltres a través de l’e-mail del nostre club, gimnasticasc@gmail.com, i estarem encantats de donar-te més detalls i respondre qualsevol consulta que puguis tenir.
I, per consolidar aquest projecte, el vostre suport és fonamental perquè puguem aconseguir els nostres objectius i brindar oportunitats als qui més ho necessiten.

Aprendre, créixer i brillar a través de la gimnàstica rítmica, una eina de transformació
Com ens pots ajudar?

DONACIONS:
Qualsevol contribució, gran o petita, és valuosa i marcarà la diferència. Pots fer una DONACIÓ EN LÍNIA o posar-se en contacte amb nosaltres per a obtenir més detalls sobre com fer el donatiu.

COMPARTINT LA NOSTRA CAUSA:
Ajuda’ns a córrer la veu. Comparteix aquesta notícia amb amics i familiars que puguin estar interessats a donar suport a la nostra causa.

VOLUNTARIAT:
Si desitges involucrar-te més directament en el nostre projecte, estarem encantats de parlar amb tu sobre oportunitats de voluntariat.

Els fons que recaptem s’utilitzaran de la següent manera:

  • Contribuiran al pagament de les quotes de soci, matrícula i quotes mensuals dels nostres esportistes, garantint que tots tinguin accés a la gimnàstica sense preocupacions econòmiques.
  • Finançaran la formació i capacitació contínua de les nostres entrenadores, permetent-los brindar una educació de qualitat i adaptada a les necessitats dels nostres esportistes.
  • També ens ajudarà a oferir programes d’assistència per a aquelles famílies que necessiten suport addicional, assegurant que ningú es quedi enrere en el nostre viatge cap a la inclusió.

Per a tot allò que vulguis saber, contacta amb nosaltres al 666 09 18 94 o envia’ns un e-mail a tesoreria.cgresc@ gmail.com .

Gràcies per formar part d’aquesta història de canvi i inclusió! Junts podem fer somriure al futur a través de la gimnàstica inclusiva!

Moltes gràcies per la vostra confiança!

TEXT i IMATGE: Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat.