Les classes de gimnàstica rítmica inclusiva del club començaran el 12 de setembre

Tal com ja vam anunciar abans de l’estiu, el Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat oferirà classes de gimnàstica rítmica inclusiva. La primera sessió serà gratuïta i tindrà lloc el dimarts 12 de setembre a l’escola Pins del Vallès, on cada dimarts de 18 a 19 hores l’entitat oferirà un nou servei.

Creiem fermament en la importància de la inclusió i el poder transformador de l’art i l’esport. Les nostres classes de gimnàstica rítmica inclusiva es desenvoluparan acuradament per a adaptar-se a les necessitats de cada participant, fomentant el creixement personal, el desenvolupament d’habilitats motores, la confiança i la creativitat.
Les nostres classes seran impartides per un equip d’entrenadors altament capacitats, amb experiència tant en gimnàstica rítmica com en inclusió. Estem compromesos a crear un ambient acollidor i respectuós, on cada participant se senti valorat i recolzat en el seu desenvolupament personal.

Hi poden participar persones de totes les edats i nivells d’experiència. No importa si són principiants o tenen experiència prèvia, tots són benvinguts a formar part de la nostra comunitat inclusiva.

Si coneixes a algú que pugui estar interessat/a a participar en aquestes classes o si desitgen obtenir més informació, pots contactar amb nosaltres a través de l’e-mail del nostre club, gimnasticasc@gmail.com, i estarem encantats de donar-vos més detalls i respondre qualsevol consulta que pugueu tenir.

No perdis l’oportunitat de ser part d’aquesta experiència única de gimnàstica rítmica inclusiva!

Junts, podem fer que la gimnàstica rítmica sigui accessible i que la gaudeixi tothom!

TEXT i CARTELL: Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat.