Seguim creixent en el Trofeu CR La Unió Viladecans, en el Trofeu Nacional Ciutat de Manises i en el Control Copa Espanya Conjunts

Hem viscut un altre cap de setmana intens de competicions! I que bé ens ho hem passat! En aquest inici de temporada continuem aprenent i creixent! Hem participat en el Trofeu CR La Unió Viladecans, en el Trofeu Nacional Ciutat de Manises i també en el 3r Control Copa Espanya Conjunts.

8 podis en el Trofeu CR La Unió Viladecans

5 medalles d’or, 1 de plata i 2 de bronze. Aquest és el balanç dels equips del club en el 8è Trofeu CR La Unió Viladecans, aquest dissabte, 7 d’octubre. Excel·lent organització CR La Unió Viladecans!

Resultats dels nostres equips federats:

-Benjamí 5: 1r.
-Benjamí 4: 1r.
-Aleví 6 (cordes i mans lliures): 1r.
-Infantil 5: 3r en maces i 3r en mans lliures.
-Júnior 4: 2n.
-Aleví 4: 1r en mans lliures i 1r en aparells.

Continuem aprenent en el 2n Trofeu Nacional Ciutat de Manises

Quatre equips del Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat han participat aquest dissabte, 7 d’octubre, en el 2n Trofeu Nacional Ciutat de Manises (província de València), que ha organitzat, brillantment, el CGR Manises.

Resultats dels nostres equips base:

-Prebenjamí 7: 2n.
-Benjamí: 11è.
-Infantil: 5è.
-Juvenil: 14è.

Aquest diumenge, 8 d’octubre, a Blanes (Girona), els equips absoluts aleví, infantil, júnior i sènior han competit (encara sense resultats oficials) en el 3r Control Copa Espanya Conjunts.

TEXT: Àlex López Puig.

FOTOS: Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat.