La primera sessió del nou grup de psicomotricitat del Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat, un èxit participatiu

La primera sessió del nou grup de psicomotricitat del Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat, que va tenir lloc el divendres 20 gener a l’Escola Gerbert d’Orlhac, va ser un èxit participatiu, amb l’assistència de 8 nenes. Tot indica que aquest nou grup s’obrirà. Totes aquelles nenes que han volgut provar l’activitat ho han pogut fer gratuïtament.

Cal destacar els beneficis que aporta la gimnàstica en nenes tan petites, com les relacions afectives, el companyonia, el desenvolupament físic i intel·lectual, entre moltes altres.

Aquest nou grup de psicomotricitat fa les seves sessions d’entrenament els divendres, de 17.30 a 18.30 hores a l’Escola Gerbert d’Orlhac. Aquesta iniciativa està adreçada a nenes que hagin nascut en els anys 2019 i 2018.

Núria Salas, coordinadora de l’Escola Base, ha explicat que “la classe de psicomotricitat va anar genial. Totes les nenes tenien moltes ganes de fer gimnàstica i, finalment, sembla que s’obrirà el grup”.

Per a inscriure’t o demanar informació cal enviar un correu electrònic a gimnasticasc@gmail.com.

Encara queden places lliures!

Us esperem! Us ho passareu molt bé!

TEXT: Àlex López Puig.
FOTO: Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat.