Dos equips del club afronten la primera competició de la temporada, la primera fase de la Copa d’Espanya, classificatòria per a la primera fase de la Copa del Món

Amb la il·lusió d’encarar una nova temporada esportiva, la secció de gimnàstica estètica de grup del Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat afronta aquest pròxim cap de setmana de l’11 i 12 de febrer la primera competició del curs 2023. És la primera fase de la Copa d’Espanya, que se celebrarà a Barbastro (província d’Osca), i que és classificatòria -en categoria sènior- per a la primera fase de la Copa del Món, a Sofia (Bulgària), el 31 de març i 1 i 2 d’abril. La Copa d’Espanya l’organitza l’Associació Espanyola de Gimnàstica Estètica de Grup (AEGEG).

L’entitat hi participarà amb 2 equips: 1 sènior -el que l’any passat era júnior- i 1 dels 2 equips infantils 12-14 anys.

Tania Müller: “En la Copa d’Espanya hi anem amb moltes ganes i il·lusió”

Tania Müller, coordinadora de l’àrea de gimnàstica estètica del club, ha explicat que “aquesta serà la primera competició de la temporada i tot serà una mica nou, els equips, les coreografies… Hi anem amb moltes ganes i il·lusió. El divendres passat vam fer una exhibició a l’escola Pla i Farreras i va anar molt bé. Va venir molta gent a donar-nos suport, famílies i exgimnastes. Estem molt contentes”.

TEXT: Àlex López Puig.

FOTO: Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat.