La secció de gimnàstica estètica de grup del club inicia la temporada amb dos bons resultats en la primera fase de la Copa d’Espanya

Molt bon inici de temporada per a la secció de gimnàstica estètica de grup del Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat, que ha participat amb 2 equips en la 1a fase de la Copa d’Espanya. L’equip infantil 12-14 ha finalitzat en 4a posició i el sènior ha estat 5è. La primera competició de la temporada 2023 s’ha celebrat aquest cap de setmana de l’11 i 12 de febrer a Barbastre (província d’Osca), classificatòria -en categoria sènior- per a la primera fase de la Copa del Món, a Sofia (Bulgària), el 31 de març i 1 i 2 d’abril. La Copa d’Espanya l’organitza l’Associació Espanyola de Gimnàstica Estètica de Grup (AEGEG).

Tania Müller: “Per ser la primera competició de la temporada, els dos equips del club han fet molt bones actuacions”

Tania Müller, coordinadora de l’àrea de gimnàstica estètica del club, ha assegurat que “per ser la primera competició de la temporada, els dos equips del club han fet molt bones actuacions. Ha estat una molt bona experiència i tornem molt satisfetes. Les noies han acabat contentes de les actuacions tant de dissabte com de diumenge”. Müller també ha destacat “l’actitud de tots 2 equips, que ha estat exemplar”.

Les protagonistes

L’equip infantil 12-14 està integrat per Mar Vilar, Lara García, Dana Katarina Pichler, Aina Masachs, Lucia Sabini, Natalia Nicolau i Helena Quiles. I l’equip sènior el formen Bruna García, Lisa Merino, Irene Ribau, Abril Bayo, Laia Mora, Laia Teruel, Marivic Bertran, Ivet Rosés, Natalia de Peña i Lara Fierro.

 

TEXT: Àlex López Puig.

FOTO: Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat.