Obertes les inscripcions del Campus d’Estiu 2023!

Ja hem obert les INSCRIPCIONS del nostre tradicional Campus d’Estiu! Afanya’t a inscriure’t! No et quedis sense plaça! Si t’inscrius abans del 30 d’abril, et fem un 5% de descompte!

El Campus d’Estiu 2023 del Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat es desenvoluparà en 5 setmanes, del 26 de juny al 28 de juliol, a l’Escola La Floresta, en un entorn privilegiat rodejat de boscos.

Les 5 setmanes del campus són les següents:

-Setmana 1: del 26 al 30 de juny.
-Setmana 2: del 3 al 7 de juliol.
-Setmana 3: del 10 al 14 de juliol.
-Setmana 4: del 17 al 21 de juliol.
-Setmana 5: del 24 al 28 de juliol.

Edats i horaris

Aquest campus formatiu està destinat a nenes i nens nascuts entre els anys 2005 i 2019 (ambdós inclosos). L’horari serà de 9 a 16.30 hores (inclou dinar) o de 9 a 13 hores. A l’hora de realitzar la inscripció, trobareu una opció d’acollida tant al matí com a la tarda. Aquest servei s’obrirà si hi ha un mínim de 10 nens/es i serà de 8 a 9 hores i/o de 16.30 a 17.30 hores, amb un cost (10 euros sòcia/i i 15 euros no sòcia/i) per torn.

Preus

Si l’opció escollida és de 9 a 16.30 hores, les sòcies/is hauran de pagar 140 euros la setmana, i les no sòcies/is, 160 euros. Si, per contra, s’escull l’horari de 9 a 13 hores, les sòcies/is hauran d’abonar 100 euros, i les no sòcies/is, 120 euros.

Descomptes

També cal tenir present que si feu la inscripció d’una segona germana o germà, o més, gaudireu d’un descompte del 10% a partir de la segona inscripció en endavant. Les famílies nombroses i monoparentals gaudiran d’un descompte del 5%. Els descomptes no són acumulables.

Aquest estiu gaudirem del campus de gimnàstica rítmica, fent entre totes un espai on les vostres filles/s s’ho passin d’allò més bé i gaudeixin tant de la gimnàstica com dels moments d’esbarjo. Que es relacionin i facin noves amistats, amb l’objectiu de transmetre valors de superació, treball en equip, companyonia, solidaritat…

Durant les setmanes del campus, es duran a terme diferents activitats de gimnàstica rítmica i estètica de grup: escalfaments, tècnica corporal, maneig d’aparells (pilota, cèrcol, corda, maces i cinta), acrobàcies i preparació de coreografies. A més d’activitats lúdiques, com excursions, jocs dinàmics, tallers de maquillatge i pentinat, treballs manuals, dissenys de mallots… També hi haurà jocs d’aigua i piscina!

T’ho perdràs? Ja t’estem esperant!

TEXT: Àlex López Puig.

IMATGE: Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat.