Brillant jornada esportiva dels 3 equips de gimnàstica estètica de grup

Els 3 equips de gimnàstica estètica de grup del Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat han segellat un excel·lent cap de setmana esportiu. Han tornat a pujar al podi en la 2a fase de la Copa Catalana, que ha organitzat la Federació Catalana de Gimnàstica aquest dissabte, 15 d’abril, a la tarda, a Igualada. L’equip infantil 12-14 ‘Mirrorqueens’ ha estat subcampió; l’infantil 12-14 ‘Jackson’s’, tercer, i el sènior, també tercer.

La mateixa classificació en la 1a Fase de la Liga Federaciones

Aquesta mateixa actuació també ha puntuat per a la 1a Fase de la Liga Federaciones, que organitzen diferents federacions territorials.

Dos ors i 1 plata en la 1a Fase Autonòmica i 1r Open AGEGCAT

També han participat, amb molt bona nota, en la 1a Fase Autonòmica i 1r Open AGEGCAT, que ha convocat l’Associació de Gimnàstica Estètica de Grup de Catalunya (AGEGCAT), també aquest dissabte, 15 d’abril, però al matí i a Vilafranca del Penedès. L’equip infantil 12-14 ‘Mirrorqueens’ n’ha estat el campió; l’infantil 12-14 ‘Jackson’s’, segon, i el sènior, primer.

L’equip sènior serà en la Copa del Món, a Miramas (França), del 28 al 30 d’abril

La renúncia del club Barbastro -3r classificat en la 2a Fase de la Copa d’Espanya- a participar en la Copa del Món, ha propiciat que l’equip sènior del club hi pugui competir gràcies a la seva 5a posició. S’hi classifiquen els 4 primers. Serà a Miramas (França), del 28 al 30 d’abril.

TEXT: Àlex López Puig.

FOTO: Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat.