Un centenar de nenes de l’Escola base del club brillen en la 9a Gimnastrada

Un centenar de nenes de l’Escola base del Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat han participat, amb molt d’èxit, en la 9a edició de la Gimnastrada, aquest diumenge 16 d’abril, al matí, al Pavelló de Valldoreix. I ho han fet molt bé! Han pogut mostrar el treball de molts mesos d’esforç i il·lusió!

Els grups de l’Escola base del club que hi han participat han estat els següents:

1- Psicomotricitat: 7 nenes.
2- Escola Base 0 divendres: 8 nenes.
3- Escola Base 0 dimecres: 17 nenes.
4- Escola Base dilluns i dimecres: 20 nenes.
5- Escola Base dimarts i dijous: 29 nenes.
6- Tecnificació: 17 nenes.

Amb una exhibició, també hi han participat activament 4 conjunts del club, l’equip 12-14 de gimnàstica estètica, les ‘Jackson’s’, i la gimnasta Gemma Olivier en representació de l’equip de 1a. Els 4 conjunts del club que hi han participat han estat el júnior 4, el juvenil 7, el prebenjamí A ‘Lobitas’ i el prebenjamí B ‘Blancanieves’.

En aquesta activitat no competitiva, que organitza l’Ajuntament de Sant Cugat, a través de l’Oficina Municipal d’Esports per a Tothom (OMET), també hi han pres part les escoles L’Olivera i La Mirada de Sant Cugat i Maristes i Ribas de Rubí, en què el club és el responsable de la seva gestió.

La jornada, que s’ha distribuït en 4 torns, amb 10 actuacions per torn, ha comptat amb la participació de 530 gimnastes, també de 10 escoles de l’Oficina Municipal d’Esports per a Tothom (OMET) i de diferents ciutats de la comarca. Totes les gimnastes han rebut un diploma de participació.

Moltes gràcies a la vintena d’entrenadores del club que han col·laborat en l’organització d’aquesta Gimnastrada! Excel·lent feina!

TEXT: Àlex López Puig.

FOTO: Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat.