El Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat s’adhereix a SantCugatCreix

El Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat és el 6è club de la ciutat que s’incorpora a SantCugatCreix, després del Patí Hoquei Club Sant Cugat, el Club Voleibol Sant Cugat i el Club de Rugby Sant Cugat, entitats fundadores l’any 2014, i el Junior FC i el Club Handbol Sant Cugat, que es van adherir a l’associació esportiva el 2015 i el 2020 respectivament.

L’acte de signatura de l’acord entre SantCugatCreix i el Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat, que s’ha fet aquest dimecres, 23 de març, a la tarda, a l’Hotel Sant Cugat, ha estat presidit per Mauri Benito, president de SantCugatCreix, acompanyat de Miquel Martínez, de l’àrea de coneixement de l’associació, i Mònica Viñals, presidenta del Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat, acompanyada per les directives Montserrat Eres (tresorera) i Noemí Lupón (secretària).

Benito: “Amb l’entrada del Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat s’iguala al 50% els esportistes masculins i femenins”

Mauri Benito ha explicat en la roda de premsa que el Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat “era un club clarament candidat a formar part de SantCugatCreix, per la manera de fer, pels èxits esportius i perquè sempre ha participat de qualsevol acció i activitat de SantCugatCreix”. Benito també ha destacat que amb l’entrada d’aquest nou club a l’associació “s’iguala al 50% els esportistes masculins i femenins, i això està molt bé”.

 

Mònica Viñals: “Entrem a formar part de l’elit esportiva de Sant Cugat, amb tots els clubs que tenen més veu al municipi”

Per la seva banda, Mònica Viñals, ha detallat que “ja des dels primers anys de SantCugatCreix vam estar molt actius amb aquesta associació, participant en les activitats que proposaven i intentant ajudar-nos mútuament. Ens sentim ajudades i al·legades. Ara, tots els valors esportius que comporten els diferents programes europeus en què SantCugatCreix treballa des de fa temps, els podrem assumir millor”. Amb aquest salt qualitatiu, Viñals apunta que la seva entitat “entra a formar part de l’elit esportiva de Sant Cugat, amb tots els clubs que tenen més veu a Sant Cugat”.