Gràcies a les empreses col·laboradores del 4t Trofeu Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat!

A banda dels nostres tres patrocinadors, Clínica Belba, La Sort del Nino i Moonz, el club compta amb el suport d’11 empreses col·laboradores per al 4t Trofeu Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat, a qui els agraeix la seva confiança. Són Ajuntament de Sant Cugat, CaixaBank, Canalla, Capote’s, Caprabo, dvillena, Espais d’Imatge, Meli + Lali, SalvaVet, Top Dental i Vibe. Totes aquestes empreses han col·laborat amb l’aportació de productes per a poder fer el tradicional sorteig de regals després de cadascun dels 4 blocs del campionat. Moltes gràcies!

La quarta edició del Trofeu Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat se celebrarà el pròxim diumenge, 7 d’abril, de 9 a 20.30 hores (en 4 torns), al Pavelló 3 de la ZEM Rambla del Celler, amb el suport de les mares i pares voluntaris.

Hi participaran 782 gimnastes (121 conjunts i 56 individuals), que representaran 30 clubs catalans i oferiran un total de 177 actuacions, en les modalitats de conjunts i individuals. La competició escolar està reservada als nivells A, B i C, i la federada, al nivell de Copa Catalana. També hi haurà exhibicions dels equips de gimnàstica estètica de grup del CGRE Sant Cugat.

La competició comptarà amb la presència de l’alcalde de Sant Cugat, Josep Maria Vallès, i la regidora d’Esports, Núria Escamilla, que ens acompanyaran en el segon torn. Gràcies per venir!

TEXT: Àlex López Puig.
IMATGE: Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat.